0365495500 info@kscompany.nl

Werken bij Knowledge Sharing Company

Onze vacatures en stageplaatsen
Vacature .Net Ontwikkelaar

.Net Ontwikkelaar

Als ontwikkelaar neem je deel aan diverse ontwikkelprojecten. Deze projecten variëren van de ontwikkeling van websites en portals tot geavanceerde applicaties.

Je hebt oog voor de wensen en doelen van de klant en weet dit te vertalen naar oplossingen.

Je bent gewend met de nieuwste technologie te werken. Naast programmeren word je ook betrokken bij ontwerpen-, test- en installatiefase waardoor je een zeer afwisselende functie hebt.

Bekijk de volledige vacature

Vacature Linux Beheerder

Linux Beheerder

Je hebt ruime ervaring als beheerder om actief deel te nemen aan het dagelijkse beheer van de Linux servers.

De Linux beheerder is in staat deel te nemen aan projecten en de afdeling te vertegenwoordigen in technische overlegstructuren.

Als beheerder heb je contacten met leveranciers en klanten zowel intern als extern.

Bekijk de volledige vacature

Vacature Dynamics AX

Dynamics AX Ontwikkelaar

Voor onze Internationale opdrachtgever in Flevoland zijn wij op zoek naar een Dynamics AX ontwikkelaar, die een bijdrage wil leveren aan de insourcing van het beheer en ontwikkeling van het pakket.

Tot voor kort was deze bij een externe leverancier ondergebracht.

Bekijk de volledige vacature

Vacature Senior PHP Ontwikkelaar

Senior PHP Ontwikkelaar

Als PHP ontwikkelaar ga je graag aan de slag gaat met de laatste technologieën op het gebied van frameworks, continuous integration en deployment. Je werkt graag aan uitdagende projecten. Tijdens jouw werk kan elke website actief blijven draaien.

Je denkt actief mee met de projectleider(s), voert effectieve verbeteringen door voor de gebruiker/bezoeker. Je laat je leiden door data en experimenten maar kwaliteit staat voor jou voorop

Bekijk de volledige vacature

Vacture Devops Engineer

Devops Engineer

DevOps Engineer is een logisch vervolg op het Agile-gedachtegoed. Het helpt organisaties om sneller, beter en gecontroleerd software te releasen.

Je bent dan ook verantwoordelijk voor het automatiseren van de nu nog handmatige processen m.b.t configuratie management met behulp van tools als Puppet

Bekijk de volledige vacature

Vacature Netwerk Specialist

Netwerk Specialist

Als Netwerk Specialist bereid je in projectverband migraties van fysieke en gevirtualiseerde omgevingen voor en voert deze ook zelfstandig en in teamverband uit. Ook is onderdeel van de werkzaamheden; het upgraden van technische infrastructuurcomponenten vanuit security en compliance eisen.

Als specialist ben je verantwoordelijk voor de deelplanning, inventarisatie, voorbereiding, ontwerp, inrichting en uitvoering van netwerkomgevingen en –migraties.

Je bent verantwoordelijk voor de realisering van de afgesproken werkpakketten en adviseert hierin. Je draagt proactief bij aan de ontwikkeling en opstelling van het noodzakelijke uitvoeringsbeleid.

Bekijk de volledige vacature

Windows Systeembeheerder 2008/2012

Windows Systeembeheerder 

Als systeembeheerder ben je mede verantwoordelijk voor het beleid, beheer en onderhoud van de IT-omgeving. De IT-omgeving bestaat uit +/- 800 fysieke en gevirtualiseerde servers (Windows & Linux), enkele SAN-systemen en een back-up omgeving.

Het betreft veelal complexe omgevingen. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van medior en senior beheertaken voor de beheerdomeinen Virtualisatie, Windows Serverbeheer.

Bekijk de volledige vacature

Vacature Linux / Windows beheerder

Linux / Windows beheerder

Wij zoeken naar een enthousiaste Linux/Windows beheerder met een actieve en servicegerichte werkhouding. Als beheerder ben je o.a. verantwoordelijk voor het beheer van de Microsoft Active Directory omgeving en het technisch beheer van de Windows en Linux serveromgeving.

Het Operating Systems (OS) cluster (Windows en Linux) is ontstaan na een samenvoeging van het Windows/AD en Linux cluster en bestaat in totaal uit ruim 15 medewerkers.

Als beheerder heb je ruime ervaring om actief deel te kunnen nemen aan het dagelijkse beheer van de servers. De beheerder is in staat deel te nemen aan projecten en de afdeling te vertegenwoordigen in technische overlegstructure

Bekijk de volledige vacature

Vacature Netwerk Engineer

Netwerk Engineer

Je hebt ervaring met het uitvoeren van beheer- en wijzigingsactiviteiten op netwerkcomponenten. Je kunt dienen als contactpersoon voor het aansturen van derden en inhoudelijk beoordelen van activiteiten door leveranciers.

Het ontwerpen en implementeren van netwerkinfrastructuren en elektronische beveiligingsmaatregelen is voor jouw niet onbekend.

Bekijk de vollegdige vacature

Vacature Cloud Engineer

Cloud Engineer

Je zal je uitvoerig bezighouden met implementaties en migraties naar Azure of hybride. Daarbij kun je denken aan Apps, geclusterde database omgevingen, Active directory, etc.

je inventariseert infrastructuren, werkt ze technisch uit en implementeert. rol binnen je werkzaamheden.

Je bent zeer goed onderlegd op het gebied van Microsoft- en open source producten.

Bekijk de volledige vacature

Vacature Systeem-/Netwerkbeheerder

Systeem- / Netwerkbeheerder

De Systeem-/Netwerkbeheerder verricht operationele beheerswerkzaamheden ten behoeve van ICT-faciliteiten, bewaakt de exploitatie van ICT-faciliteiten in relatie tot netwerk- en systeembeheer en geeft uitvoering aan tweedelijns incident- probleem en cryptobeheer.

De werkzaamheden worden (deels) uitgeoefend in een 24-uurs ploegendienst. 

Bekijk de volledige vacature

Vacature Linux Engineer

Linux Engineer

Je werkt samen met interne collega’s/teams en externe partijen aan onze diverse projecten en activiteiten. Gezien de ambitieuze groei, liggen hier diverse uitdagingen op het vlak van techniek om deze groei te kunnen faciliteren. Je speelt hierin een belangrijke, actieve en ondersteunende rol.

Als engineer ben je primair bezig met de ontwikkeling en geef je de voorkeur aan een pragmatische en flexibele werkwijze. Je werkt zowel proactief als  projectmatig en bepaalt op welke basis zaken opgepakt kunnen worden. Er zijn diverse projecten die spelen.

Uitdagingen en afwisseling in deze rol zal niet ontbreken!

Bekijk de volledige vacature

Wij helpen je verder

Staat jouw droombaan niet tussen de vacatures?

  • Een baan als gedetacheerde bij KSC? 
  • Een leuk tijdelijk project als ZZP of payroll?
  • Hulp bij het zoeken naar een nieuwe (vaste) baan?

We bespreken het graag met je, schroom niet om contact met ons op te nemen, ook wanneer de huidige vacatures niet direct aansluiting bieden.

Doe een open sollicitatie en wij bespreken graag de mogelijkheden met je. 

Freelance opdrachten

Ben je opzoek naar een nieuwe freelance opdracht?

We bespreken graag onze mogelijkheden met jou.

KSC beschikt ook over vacatures die vanuit exclusiviteitsoogpunt niet gepubliceerd worden en die wij invullen met de inzet van freelance kandidaten.

Stuur je CV op en wij informeren je zodra er een geschikte opdracht voor je is.

 

Stageplaats

Erkend leerbedrijf 

Wij werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.