0365495500 info@kscompany.nl

KLIK HIER

Detachering / Project

Wenst u inhuur op basis van Detachering of op Projectbasis?

 

KLIK HIER

Deta-vast

 Wenst u inhuur met optie tot overname van de kandidaat?

KLIK HIER

Werving en Selectie

 Wenst u gebruik te maken van Werving & Selectie?

Detacheren/projectbasis of werving & selectie

Wij selecteren niet alleen kundige talenten met bewezen capaciteiten, we streven er ook  naar een zakenpartner te zijn bij wie u met een probleem terecht kunt. KSC voldoet aan uw eisen en wensen door de juiste match met onze deskundigen, daar gaat het bij ons om.

Wij kennen onze mensen en weten in welke functie en omgeving zij het beste tot hun recht komen. Voor wij een medewerker bij u plaatsen, willen wij uw bedrijf eerst leren kennen. Zodat wij iemand kunnen introduceren die beschikt over de gevraagde kennis en ervaring en die bovendien past in uw bedrijfscultuur.

Indien u wenst houdt KSC de vinger aan de pols. Waar nodig worden onze deskundigen ondersteund en begeleid vanuit onze vestigingen. Ook kennisontwikkeling wordt daarbij zeker niet vergeten. Dit voortdurende kwaliteitsbesef zorgt ervoor dat u professioneel en efficiënt geholpen wordt.

Security

KSC herkent de cruciale impact van informatiebeveiliging, data-integriteit en continuïteit van en op uw bedrijfsprocessen. Gegevens ondervinden constante bedreigingen vanuit vele bronnen. De informatiebeveiliging mechanismen beschermen de continuïteit van uw bedrijf. KSC beveiligt uw informatiestromen en netwerken, adviseert bij risicomanagement, voert risico analyses uit en past het Business Continuity Management toe zodat uw bedrijf kan blijven opereren bij calamiteiten. De code voor informatiebeveiliging

staat bij KSC hoog in het vaandel. ISO27000/BS7799 en BASEL III en SOX worden door KSC daarbij gehanteerd.

Cloud Computing

KSC ondersteunt ondernemingen op het gebied van beheer, ontwikkeling en testen als het gaat om toepassingen in de cloud.

Wij vertalen trends en bekende container-begrippen naar een passende oplossing en begrijpbare taal voor onze klanten.

Microsoft, IBM, Oracle, Cisco, Open Source

KSC biedt hoogwaardige technische ondersteuning op basis van de bovenstaande platformen. De organisatie geeft ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemersgeest. Dat blijkt onder andere uit de continue investering in opleiding en certificeringen. Bij de dynamische werkomgeving zijn pro activiteit, resultaat- en klantgerichtheid de basiscompetenties. Wij hebben een eigen visie en missie en maken onze beloftes bij de klant waar. Wij zijn gevestigd in Almere